Sayfalar

Unutmayin-Don't Forget

Yemek Resimlerini daha canli ve net izlemek isterseniz tam uzerlerine tiklayin. ( Please click on the pictures to see the bigger)
Tariflere yorum yapabilirsiniz, sizde tarif gonderebilirsiniz: semcayhan@gmail.com
Isminizle yayinlayabilirim ( You can make comments to recipes): semcayhan@gmail.com
Daha Onceki Kayitlar icin en sag taraftaki kategorilere bakmayi unutmayin ( Please see the categories ( at right side) to see the previous recipes
Uye ol kisminda sag alt ta ..uye olursaniz..guncellemeler size otomatik gelir ( If you will be member , all uptades will come automatically to you ( see the follow part: right side)

10 Ekim 2011 Pazartesi

Buğdaylı Pazı


Malzemeler: 1 kilo pazı, 1 su bardağı dövme ( aşurelik buğday) yoksa kuskus, 2 soğan, tuz, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, Tuz

Yapılışı: Öncelikle 1 kaşık yağ ve üzerini kaplayacak kadar suyla buğdayımızı veya kuskusumuzu pişirelim ve süzüp soğumaya alalım. Pazılarımızı iyice yıkayıp kalın kalın doğrayalım. Pişireceğimiz tepsinin dibine soğanları sote ederek yayalım. Üzerine pazılarımızı yerleştirelim, yağımızı ve soğumuş buğdayımızı ekleyelim. Hiç su eklememize gerek yok pazı yeterince su salıyor. Suyunu çekene kadar pişirelim ve tuz ekleyerek servis yapalım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder