Sayfalar

Unutmayin-Don't Forget

Yemek Resimlerini daha canli ve net izlemek isterseniz tam uzerlerine tiklayin. ( Please click on the pictures to see the bigger)
Tariflere yorum yapabilirsiniz, sizde tarif gonderebilirsiniz: semcayhan@gmail.com
Isminizle yayinlayabilirim ( You can make comments to recipes): semcayhan@gmail.com
Daha Onceki Kayitlar icin en sag taraftaki kategorilere bakmayi unutmayin ( Please see the categories ( at right side) to see the previous recipes
Uye ol kisminda sag alt ta ..uye olursaniz..guncellemeler size otomatik gelir ( If you will be member , all uptades will come automatically to you ( see the follow part: right side)

12 Ocak 2012 Perşembe

Külbastı

Tarifi Oktay Usta nın tariflerinden aldım. Çok güzel oldu
Malzemeler:
1 kilogram et, 3 çorba kaşığı tereyağı 3 baş sarımsak, 1 su bardağı su, 1 fincan sirke, tuz, Kara biber
Yapılış: Koyun, kuzu ya da dana etini ince dilimler halinde doğrayalım yada kasaba hazırlatalım. Etlerimizi bir sahana alalım.   Birkaç baş sarımsağı ince ince kıyalım, 2 yemek kaşığı su, kekik ve 1 fincan sirke ile etlerin üstü örtülünceye kadar sahana boca edelim. Etlerimiz bu sosun içinde bir kaç saat beklesin. Daha sonra etlerimizi ızgarada orta ateşte önlü arkalı pişirelim. Sıcak olarak , yanında salatayla servis yapalım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder