Sayfalar

Unutmayin-Don't Forget

Yemek Resimlerini daha canli ve net izlemek isterseniz tam uzerlerine tiklayin. ( Please click on the pictures to see the bigger)
Tariflere yorum yapabilirsiniz, sizde tarif gonderebilirsiniz: semcayhan@gmail.com
Isminizle yayinlayabilirim ( You can make comments to recipes): semcayhan@gmail.com
Daha Onceki Kayitlar icin en sag taraftaki kategorilere bakmayi unutmayin ( Please see the categories ( at right side) to see the previous recipes
Uye ol kisminda sag alt ta ..uye olursaniz..guncellemeler size otomatik gelir ( If you will be member , all uptades will come automatically to you ( see the follow part: right side)

9 Ocak 2012 Pazartesi

Hamsi Tava

Malzemeler:
Hamsi, Mısır Unu, Kızartmak için sıvı yağ, Tuz.
Yapılış: Hamsilerimizin kılçıklarını ayıklayalım, yıkayalım ve tuzlayalım. Temizlenen hamsilerimizi mısır ununa iyicebulayalım. Tavamıza iki kaşık kadar yağı koyup ve iyice yaydırıp, hamsileri baş tarafı ortaya gelecek şekilde  tavamıza dizelim ve tavanın ortasında kalan boşluğuda hamsiyle dolduralım ve orta ateşte kızartalım. Hamsilerimizin bir yüzü kızarınca bir tabak yardımıyla ters çevirip diğer tarafı kızartalım.Limon ve salata ile servis yapalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder