Sayfalar

Unutmayin-Don't Forget

Yemek Resimlerini daha canli ve net izlemek isterseniz tam uzerlerine tiklayin. ( Please click on the pictures to see the bigger)
Tariflere yorum yapabilirsiniz, sizde tarif gonderebilirsiniz: semcayhan@gmail.com
Isminizle yayinlayabilirim ( You can make comments to recipes): semcayhan@gmail.com
Daha Onceki Kayitlar icin en sag taraftaki kategorilere bakmayi unutmayin ( Please see the categories ( at right side) to see the previous recipes
Uye ol kisminda sag alt ta ..uye olursaniz..guncellemeler size otomatik gelir ( If you will be member , all uptades will come automatically to you ( see the follow part: right side)

22 Kasım 2012 Perşembe

Sütlü Kadayıf

Malzemeler: 500 gr tel kadayif, 3 su bardagi toz seker, 3 su bardagi süt, 2 su bardagi iri dovulmus ceviz ici, 250 gr tereyagi, 1 paket vanilya

Yapilis: Sutle tozsekeri karistirarak kaynatalim, ve vanilyayida ekleyerek sogumaya birakalim. Sutu sogurken kaymak tutmamasi ara sira karistiralim. Kadayiflari tel tel ayiralim ve eritilmis ilik tereyagini uzerine dokerek her yerini yaglayalim. Yaglanmis tepsiye kadayifin yarisini yayalim. Cevizi bu yarisinin uzerine yayalim. Kalan kadayiflaride uste yayalim ve elimizle bastirarak kadayiflari sıkıstıralım. 180 dereceye ısitilmis firinda kizarana kadar pisirelim. Cikar cikmaz uzerine sogumus serbetimizi azar azar dokelim. Afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder