Mucize Meyve-Cennet Hurması


                                 

Japonlar , Trabzon hurması yada cennet hurması olarak bilinen " Persimmon" isimli bu meyvenin kendisini, yapraklarını hatta çöpünü bile değerlendiriyor. Kabukların kaynatılması ile elde edilen sıvıya ; Metal, çelik vidalar ve diğer gereçleri daldırıyorlar. İşlemden geçen metaller paslanmıyor ve bakteri barındırmıyor. 

Hiroşima Üniversitesi'nde bu meyvelerden elde edilen sıvılarda virüsler hemen ölüyor. Bu meyve çok güçlü bir antioksidan ve anti bakteriyel özelliği taşıyor. Japonların en çok tükettiği mucize meyve oluyor kendileri

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tirit Yemeğinin Hikayesi

Mevlana Camii ve Turbesi-Konya

Hastalıklar ve Beslenme -İbni Sina 'dan Tavsiyeler