Turşu Kavurma

 Karadeniz mutfağının bize verdiği şahane lezzetlerden.



Malzemeler
1 adet orta boy soğan, 1 yemek kaşığı salça, 1 yemek tabağı tercihan fasulye turşusu, 1 yemek kaşığı tereyağı ve 1 yemek kaşığı zeytinyağı

Tarif
Fasulye turşumuzu 30 dakika soğuk suda bekletelimki tuzu çıksın.
Soğanı küçük doğrayıp yağda kavuralım. Salçayı ilave edelim.
Fasulyeleri sudan çıkarıp süzelim. Salçalı soğana ilave edin. 10 dakika kadar kavurup servis yapabiliriz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tirit Yemeğinin Hikayesi

Mevlana Camii ve Turbesi-Konya

Maşukiye'de Kiremitte Balık ve Köfte-Yayla Alabalık