Karnabahar Salatası


                         
Malzemeler
1 orta boy karnabahar, 2 tane közlenmiş kırmızı çarliston biber, 2 yeşil çarliston biber, 2 tane rendelenmiş havuç, 1 cay bardağı ince ince doğranmış salatalık tursusu, 1/2 demet dereotu, zeytinyağı, limon, tuz
Yapılış: karnabaharı parçalara ayıralım ve haşlayalım. Haşlanan karnabaharı süzelim ve soğumaya bırakalım. Biberleri ince şeritler halinde doğrayalım. Dereotunu ince ince kıyalım. Tüm malzemeyi derin bir kâsede karnabaharla karıştıralım. Küçük bir kâsede zeytinyağı, limon ve tuzu ayrıca karıştıralım ve salatanın üzerinde gezdirelim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tirit Yemeğinin Hikayesi

Mevlana Camii ve Turbesi-Konya

Maşukiye'de Kiremitte Balık ve Köfte-Yayla Alabalık