Yalancı Tavuk Göğsü

Malzemeler:1 kg süt 2.5 kahve fincanı un,   3 kahve fincanı şeker,   125 gr margarin,   1 paket vanilya ,1 damla sakızı

Yapılış: Önce un ve yağı kavuralım. Ayrı bir tencerede şekeri sütle karıştıralım daha sonra un yağ karışımımızı ilave edelim ve topaklanmaması için sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirelim, pişmesine yakın vanilyamızı ve sakızımızı ilave edelim.  


Tavuk göğsünün yapışmaması için borcamı ıslatalım ve tatlımızı borcama dökün. Üzerine bol Hindistan cevizi  ve tarçın serperek servis yapalım.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tirit Yemeğinin Hikayesi

Mevlana Camii ve Turbesi-Konya

Hastalıklar ve Beslenme -İbni Sina 'dan Tavsiyeler