Sayfalar

Unutmayin-Don't Forget

Yemek Resimlerini daha canli ve net izlemek isterseniz tam uzerlerine tiklayin. ( Please click on the pictures to see the bigger)
Tariflere yorum yapabilirsiniz, sizde tarif gonderebilirsiniz: semcayhan@gmail.com
Isminizle yayinlayabilirim ( You can make comments to recipes): semcayhan@gmail.com
Daha Onceki Kayitlar icin en sag taraftaki kategorilere bakmayi unutmayin ( Please see the categories ( at right side) to see the previous recipes
Uye ol kisminda sag alt ta ..uye olursaniz..guncellemeler size otomatik gelir ( If you will be member , all uptades will come automatically to you ( see the follow part: right side)

9 Şubat 2014 Pazar

Milföy Pastası

Yapımı çok kolay yemesi çok güzel olan bir pasta...
Malzemeler:9 hazır milföy hamuru, 250 ml süt, 1 çay bardağı toz şeker, Yarım çay bardağı un, 1 tatlı kaşığı buğday nişastası, 3 yumurtanın sarısı, 1 paket vanilya, pudra şekeri, toz antepfıstığı
Tarif: Donmuş milföylerimizi çözülmeleri için oda sıcaklığında bekletelim. Daha sonra milföy hamurlarını hafif unlanmış tezgâhta açalım ve ortadan ikiye keserek ve yağlı kâğıt serdiğimiz fırın tepsisine dizelim. Üzerlerini çatal ile delerek 180 dereceye ayarlanmış fırında hafif kızarıncaya kadar pişirelim. Fırından çıkartıp soğumaya bırakalım. Üzerlerine bastırarak inceltelim.
Krema için süt, şeker, un, nişasta, yumurta sarıları ve vanilyayı bir tencereye alalım ve orta ateşte muhallebi kıvamında pişirelim. Sonra tereyağı ekleyip karıştıralım. Milföylerin arasına krema sürelim ve 3’erli olarak üst üste dizin. Üzerlerine pudra şekeri ve toz antepfıstığı serperek servis yapalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder