Milfoy Hamuruyla Pratik Ucgen Borek

Malzemeler: 1 paket kare milföy, 300 gr beyaz peynir veya istediginiz cesit peynir, 1 yumurtanın sarısı, 1/2 demet maydonoz, tepsimizi yaglamak icin sivi yag

Yapilisi: Bir kasede peynir ve ince ince doğranmış maydanozu karıştırarak iç malzemesini hazırlayalım. Her bir milfoyumuze 1 yemek kasigi peynirli ic malzemeden koyarak ucgen seklinde kapatalim ve kenarlarini iyice bastiralim. Hazırladigimiz börekleri yağladigimiz tepsimize yerleştirelim. Üzerlerine yumurta sarısı sürelim.170 derece fırında üzerleri kızarana dek pişirelim

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tirit Yemeğinin Hikayesi

Mevlana Camii ve Turbesi-Konya

Hastalıklar ve Beslenme -İbni Sina 'dan Tavsiyeler