Sayfalar

Unutmayin-Don't Forget

Yemek Resimlerini daha canli ve net izlemek isterseniz tam uzerlerine tiklayin. ( Please click on the pictures to see the bigger)
Tariflere yorum yapabilirsiniz, sizde tarif gonderebilirsiniz: semcayhan@gmail.com
Isminizle yayinlayabilirim ( You can make comments to recipes): semcayhan@gmail.com
Daha Onceki Kayitlar icin en sag taraftaki kategorilere bakmayi unutmayin ( Please see the categories ( at right side) to see the previous recipes
Uye ol kisminda sag alt ta ..uye olursaniz..guncellemeler size otomatik gelir ( If you will be member , all uptades will come automatically to you ( see the follow part: right side)

17 Ocak 2013 Perşembe

Fındıklı Cezerye

Malzemeler: 5 adet havuc, 1 su bardagi toz seker, 1/2 su bardagi su, 1 su bardagi kiyilmis findik yoksa ceviz, Yarim paket sade petibor biskuvi, 1 paket vanilya

Havuclarimizi soyalim ve rendenin ince tarafiyla rendeleyelim ve tencereye alalim. Uzerine toz sekerimizi ve suyumuzu ekleyip havuclar yumusayana kadar pisirelim, piserken ara sira karistiralim ( Suyunu ceksin, biskuviye havucun islakligi yeter). Ocaktan almaya yakin vanilyamizi ekleyelim. Ocaktan alip, findigimizi, un haline getirdigimiz petibor biskuvimizi ilave edelim. Elimizle istedigimiz buyuklukte parcalar kopartalim ve elimizde yuvarlayalim. Kucuk toplarimizi iyice hindistancevizine bulayalim. Tatlimizi buzdolabinin normal bolumunde 1 saat kadar dinlendirdikten sonra servis yapabiliriz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder