Sayfalar

Unutmayin-Don't Forget

Yemek Resimlerini daha canli ve net izlemek isterseniz tam uzerlerine tiklayin. ( Please click on the pictures to see the bigger)
Tariflere yorum yapabilirsiniz, sizde tarif gonderebilirsiniz: semcayhan@gmail.com
Isminizle yayinlayabilirim ( You can make comments to recipes): semcayhan@gmail.com
Daha Onceki Kayitlar icin en sag taraftaki kategorilere bakmayi unutmayin ( Please see the categories ( at right side) to see the previous recipes
Uye ol kisminda sag alt ta ..uye olursaniz..guncellemeler size otomatik gelir ( If you will be member , all uptades will come automatically to you ( see the follow part: right side)

1 Ekim 2012 Pazartesi

Sutlu Irmik Tatlisi-Prenses Tatlisi

Malzemeler: 1 kg sut,1 su bardağı irmik,7 çorba kaşığı toz şeker,1 paket vanilya,1 çorba kaşığı margarin, Kakaolu petibor biskuvi
Uzeri için:Tarçın
Genis bir tencereye sutu, toz şekeri ve irmiği koyarak surekli karistirarak kaynatalim. Biraz koyulaşıp muhallebi kıvamına gelince vanilya margarin ve vanilyamizida ekleyip boza kıvamına gelinceye kadar karıştıralim. Boza kıvamına gelince suyla ıslatılmış kalibimiza yarisini dökelim. Petibor biskuvilerimizi sutle islatarak tatlimizin tepsiye doktugumuz karisimin ustune dokelim. Daha sonra karisimimizin diger yarisini dokelim. Uzerini tarcinla susleyelerek servis yapalim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder