Sayfalar

Unutmayin-Don't Forget

Yemek Resimlerini daha canli ve net izlemek isterseniz tam uzerlerine tiklayin. ( Please click on the pictures to see the bigger)
Tariflere yorum yapabilirsiniz, sizde tarif gonderebilirsiniz: semcayhan@gmail.com
Isminizle yayinlayabilirim ( You can make comments to recipes): semcayhan@gmail.com
Daha Onceki Kayitlar icin en sag taraftaki kategorilere bakmayi unutmayin ( Please see the categories ( at right side) to see the previous recipes
Uye ol kisminda sag alt ta ..uye olursaniz..guncellemeler size otomatik gelir ( If you will be member , all uptades will come automatically to you ( see the follow part: right side)

2 Eylül 2012 Pazar

Pratik Koko Pasta


Bu pastayi ilk kez bir arkadasimin cay davetinde yemistim. Tadi cok guzel, gorunusu cok havali bir pasta.Denemenizi mutlaka tavsiye ederim. 
Malzemeler: 1 hazir kekin tek katı, 1 yumurta, 1 çay bardağı şeker,1 çay bardağı süt, 1 çay bardağı sıvıyağ, 2 çay bardağı çekilmiş ceviz, 2 çay bardağı hindistan cevizi
Yapilis: Oncelikle kekimizin tek katını hafifce yağladığımiz tepsimize koyalim. Üzerini sutumuzle ıslatalim. Bir kasede yumurta ve şekeri iyice ( beyazlasana kadar) çırpalim. Daha sonra icine yağımizi, cevizimizi, hindistan cevizimizi ilave ederek iyice karıştıralim. Karışımımizi tepsimizdeki kekimizin üzerine eşit şekilde yayalim ve onceden ısıttigimiz 170 derece fırında 15 dakika pişirelim. Kekimiz pistikten sonra iyice soğutuktan sonra servis yapabiliriz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder