Sayfalar

Unutmayin-Don't Forget

Yemek Resimlerini daha canli ve net izlemek isterseniz tam uzerlerine tiklayin. ( Please click on the pictures to see the bigger)
Tariflere yorum yapabilirsiniz, sizde tarif gonderebilirsiniz: semcayhan@gmail.com
Isminizle yayinlayabilirim ( You can make comments to recipes): semcayhan@gmail.com
Daha Onceki Kayitlar icin en sag taraftaki kategorilere bakmayi unutmayin ( Please see the categories ( at right side) to see the previous recipes
Uye ol kisminda sag alt ta ..uye olursaniz..guncellemeler size otomatik gelir ( If you will be member , all uptades will come automatically to you ( see the follow part: right side)

5 Haziran 2012 Salı

Fırında Kaşarlı Simit

Çay için hem lezzetli, hem de sunumu çok hoş bir aperatif. Üstelik has be has Türk menşeli. Simit’in biraz süslenmiş hali. Kahvaltıya gelenler bayıldı. 
Malzemeler: 2 simit ( ben iki kişilik hazırladım) , 1 su bardağı rendelenmiş kaşar, elma dilim doğranmış 2 orta boy domates, 2 çarliston, kuru nane. Üzerine isterseniz karabiber.
Yapılış: Simit’imizi elimizle ufak parçalara ayıralım ve çok hafif yağlanmış fırın tepsimize dizelim. Simitlerin üzerine kaşarımızı bolca serpelim, kaşarın üstünede karabiber serpelim. Yanınada üzerlerine 1 cay kaşığı zeytinyağı damlatılmış ve kuru nane serpilmiş elma dilim domatesi dizelim. Fırında kaşarlar eriyene ve hafifçe pembeleşene kadar kızartalım. Yanında közlenmiş yeşilbiber ve cay ile servis yapalım.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder