Sayfalar

Unutmayin-Don't Forget

Yemek Resimlerini daha canli ve net izlemek isterseniz tam uzerlerine tiklayin. ( Please click on the pictures to see the bigger)
Tariflere yorum yapabilirsiniz, sizde tarif gonderebilirsiniz: semcayhan@gmail.com
Isminizle yayinlayabilirim ( You can make comments to recipes): semcayhan@gmail.com
Daha Onceki Kayitlar icin en sag taraftaki kategorilere bakmayi unutmayin ( Please see the categories ( at right side) to see the previous recipes
Uye ol kisminda sag alt ta ..uye olursaniz..guncellemeler size otomatik gelir ( If you will be member , all uptades will come automatically to you ( see the follow part: right side)

20 Haziran 2012 Çarşamba

Mısır Ekmeği

                          
Güzel Karadeniz Bölgemizin mutfağından bir güzel ekmek. Balığın yanında tadına doyum olmaz. Tek başına aperatif olarakta yenilebilir. 
Malzemeler: 2 su bardağı mısır unu, 2 su bardağı su, Tuz, 1 yemek kaşığı sıvı yağ 
Yapılışı: Suyla mısır ununu yoğurun. İçine yeterince tuz koyun. Bir tepsinin tabanını sıvıyağımızla yağlayın ve yoğrulmuş hamuru tepsinin içine yayalım. Fırında üstü kızarıncaya kadar pişirelim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder