Sayfalar

Unutmayin-Don't Forget

Yemek Resimlerini daha canli ve net izlemek isterseniz tam uzerlerine tiklayin. ( Please click on the pictures to see the bigger)
Tariflere yorum yapabilirsiniz, sizde tarif gonderebilirsiniz: semcayhan@gmail.com
Isminizle yayinlayabilirim ( You can make comments to recipes): semcayhan@gmail.com
Daha Onceki Kayitlar icin en sag taraftaki kategorilere bakmayi unutmayin ( Please see the categories ( at right side) to see the previous recipes
Uye ol kisminda sag alt ta ..uye olursaniz..guncellemeler size otomatik gelir ( If you will be member , all uptades will come automatically to you ( see the follow part: right side)

28 Mayıs 2012 Pazartesi

İrmik Tatlısı

Malzemeler: 1,5 kilo süt, 6 yemek kaşığı irmik, 3 yemek kaşığı mısır nişastası, 1,5 su bardağı toz şeker, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 paket vanilya
Yapılışı: Geniş ve derin bir tencereye süt, irmik, nişasta ve toz şekeri koyalım ve karıştırarak pişirelim. Bir sure kaynadıktan sonra ateşten alalım. Tereyağı ve vanilyayı da ilave edelim. Soğuk suyla çalkaladığımız kare kek kalıbına boşaltalım. Buzdolabında soğutalım. Ters çevirerek çıkartalım. Dilimleyerek servis yapalım. İsterseniz üzerine sos dökerek servis yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder