Sayfalar

Unutmayin-Don't Forget

Yemek Resimlerini daha canli ve net izlemek isterseniz tam uzerlerine tiklayin. ( Please click on the pictures to see the bigger)
Tariflere yorum yapabilirsiniz, sizde tarif gonderebilirsiniz: semcayhan@gmail.com
Isminizle yayinlayabilirim ( You can make comments to recipes): semcayhan@gmail.com
Daha Onceki Kayitlar icin en sag taraftaki kategorilere bakmayi unutmayin ( Please see the categories ( at right side) to see the previous recipes
Uye ol kisminda sag alt ta ..uye olursaniz..guncellemeler size otomatik gelir ( If you will be member , all uptades will come automatically to you ( see the follow part: right side)

3 Nisan 2012 Salı

Fırında Tahin Helvası


Malzemeler; 1 kg sade helva , 3 çay bardağı süt, 1 tatlı kaşığı tereyağı, 1 tane limon suyu, 1 limon kabuğu rendesi, 1 çay bardağı ceviz.
Yapılış: Tüm malzemeler kıvamı kek hamuru olacak şekilde blenderdan geçirilir. Fırına dayanıklı kaselere 1 cm kalınlığında paylaştıralım, üzerine cevizlerimizi dizelim  ve önceden 180 derecede ısıtılmış fırınınızda 5- 6 dakika pişirin, sonra ızgara bölümüne alın ve 5- 6 dakika da orada üzerlerinin kızarmasını sağlayın. Servisi helvalarımız sıcakken yapalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder