Sayfalar

Unutmayin-Don't Forget

Yemek Resimlerini daha canli ve net izlemek isterseniz tam uzerlerine tiklayin. ( Please click on the pictures to see the bigger)
Tariflere yorum yapabilirsiniz, sizde tarif gonderebilirsiniz: semcayhan@gmail.com
Isminizle yayinlayabilirim ( You can make comments to recipes): semcayhan@gmail.com
Daha Onceki Kayitlar icin en sag taraftaki kategorilere bakmayi unutmayin ( Please see the categories ( at right side) to see the previous recipes
Uye ol kisminda sag alt ta ..uye olursaniz..guncellemeler size otomatik gelir ( If you will be member , all uptades will come automatically to you ( see the follow part: right side)

1 Mart 2012 Perşembe

Mekik

Malzemeler: 1 çay bardağı kıyılmış antep fıstığı, 3 adet yumurta, 1 su bardağı tozşeker, 1 çay bardağı süt, 125 gram eritilmiş margarin, 1 paket kabartma tozu, 1 paket  vanilya, 2 su bardağı un
Derin bir kasede yumurta ve tozşekeri mikserle çırpalım. Süt ve margarini ilave edip çırpmaya devam edelim. Kabartma tozu, fıstık, vanilya ve unu karışıma ekleyip bütün malzemeyi tahta bir kaşıkla karıştıralım. Hamuru mekik kalıplarına pay edelim. Önceden ısıttığımız 170 derece fırında 30-40 dakika pişirelim. Soğuyunca kalıplardan çıkartıp servis tabağına alalım.
Benzer Tarifler Icin Tıklayın 
Tereyagli Üzümlü Kurabiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder