Sayfalar

Unutmayin-Don't Forget

Yemek Resimlerini daha canli ve net izlemek isterseniz tam uzerlerine tiklayin. ( Please click on the pictures to see the bigger)
Tariflere yorum yapabilirsiniz, sizde tarif gonderebilirsiniz: semcayhan@gmail.com
Isminizle yayinlayabilirim ( You can make comments to recipes): semcayhan@gmail.com
Daha Onceki Kayitlar icin en sag taraftaki kategorilere bakmayi unutmayin ( Please see the categories ( at right side) to see the previous recipes
Uye ol kisminda sag alt ta ..uye olursaniz..guncellemeler size otomatik gelir ( If you will be member , all uptades will come automatically to you ( see the follow part: right side)

2 Aralık 2011 Cuma

Kaygana





Yine müthis bir Karadeniz Mutfağı aperatifi.

Malzemeler: 1 çay bardağı kaynamış soğumuş su ,yumurta, yarım paket kabartma tozu, 1 kase yoğurt, tuz, yarım demet ince kıyılmış maydonoz, aldığı kadar un.

Yapılış: Tüm malzemeler çırpalım, koyu kek hamuru kıvamında hamur elde edelim. Diğer yandan tavamıza yağımızı koyalım ve iyice kızdıralım.Hamurumuzdan ceviz büyüklüğünde alalım ve yağa atarak kızartalım. Kızarınca kağıt havlu üzerine alalımki yağını çeksin. ( kaygana kaynamış soğumuş su ile yapıldığı için fazla yağ çekmez)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder