Sayfalar

Unutmayin-Don't Forget

Yemek Resimlerini daha canli ve net izlemek isterseniz tam uzerlerine tiklayin. ( Please click on the pictures to see the bigger)
Tariflere yorum yapabilirsiniz, sizde tarif gonderebilirsiniz: semcayhan@gmail.com
Isminizle yayinlayabilirim ( You can make comments to recipes): semcayhan@gmail.com
Daha Onceki Kayitlar icin en sag taraftaki kategorilere bakmayi unutmayin ( Please see the categories ( at right side) to see the previous recipes
Uye ol kisminda sag alt ta ..uye olursaniz..guncellemeler size otomatik gelir ( If you will be member , all uptades will come automatically to you ( see the follow part: right side)

9 Ekim 2011 Pazar

Sebzeli Tavuk

Malzemeler: 2 adet tavuk budu,4 adet orta boy patates, 3 adet yeşil biber,4 adet orta boy domates,2 adet soğan,2 adet kırmızı biber, 1'er çay kaşığı köri, kekik, karabiber, kimyon, kırmızı biber, tuz, 1 yemek kaşığı biber salçası, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 su bardağı sıcak su.

Hazırlanışı: Patates, soğan, domates ve biberler halka halka doğranır. Tavuklar borcama yerleştirilir. Etrafına soğan, patates ve biberler yerleştirilir. En üste halka halka doğranmış domatesler yerleştirilir. Bir kasede salça, baharatlar, sıvı yağ ve su karıştırılır. Tavukların üzerine dökülür. Üzeri kapatılarak 220 derecede 40 dakika pişirilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder