Sayfalar

Unutmayin-Don't Forget

Yemek Resimlerini daha canli ve net izlemek isterseniz tam uzerlerine tiklayin. ( Please click on the pictures to see the bigger)
Tariflere yorum yapabilirsiniz, sizde tarif gonderebilirsiniz: semcayhan@gmail.com
Isminizle yayinlayabilirim ( You can make comments to recipes): semcayhan@gmail.com
Daha Onceki Kayitlar icin en sag taraftaki kategorilere bakmayi unutmayin ( Please see the categories ( at right side) to see the previous recipes
Uye ol kisminda sag alt ta ..uye olursaniz..guncellemeler size otomatik gelir ( If you will be member , all uptades will come automatically to you ( see the follow part: right side)

14 Ekim 2011 Cuma

Paçanga Böreği


Karadeniz Bolgemizin meshur boregi.
Bu tarifte dünkü iftardan:
Hazır yufka tam 4 parçaya bölünerek kocaman üçgenler elde edilir. Diğer yandan bir ortaboy domates rendesi, 200 gr pastırma,  2 kaşık sıvı yağda kaşarlar eriyene kadar kavrulur. Bu karışım biraz soğutulur ve üçgenlerimizin geniş olan kısımlarına koyulur.Uzunca sigara böreği gibi rulo yapılarak , yine iki kaşık sıvı yağla yağladığımız teflon tavada yufka hafif pembeleşene kadar kızartılır. Sıcakken dilimleyerek servis yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder